Marketingová komunikace v zubních ordinacích - Burešová, Eliška; Pažitný, Peter, 1976-; Luštický, Martin, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Tato diplomová práce je zaměřena na marketingovou komunikaci v zubních ordinacích. Cílem práce je pak konkrétně zhodnotit efektivitu marketingové komunikace zubního střediska MUDr. Bureše. Účinnost marketingové komunikace bude pak měřena na jedné straně nově příchozími pacienty a na straně druhé vynaloženými náklady na marketingové komunikační nástroje. Práce je rozdělena na dvě části – teoretickou a praktickou. V první části práce, teoretické, je představen marketingový mix služeb ve zdravotnictví, přičemž se z velké části týká právě marketingové komunikace a jejich jednotlivých nástrojů. V praktické části jsou teoretické okruhy aplikovány přímo na vybrané zubní středisko. Na závěr jsou na základě zjištěných výsledků a teoretických poznatků navržena doporučení, která by mohla majitele zubního střediska doktora Bureše inspirovat ke změnám, které povedou k efektivnějšímu oslovení nových pacientů.
Vedoucí práce: Peter Pažitný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: zubní praxe; stomatologie; marketingová komunikace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; dental practice; stomatology; communication in marketing; master's theses