Podnikatelský plán na založení internetového obchodu - Macková, Karolína; Zadražilová, Dana, 1958-; Zadražil, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení internetového obchodu s nabídkou dekorativních nalepovacích kamínků na tělo. Podnikatelský plán má ověřit, zda je můj podnikatelský záměr za daných podmínek realizovatelný a konkurenceschopný. Teoretickou část práce věnuji důkladnému rozboru jednotlivých sekcí podnikatelského plánu. V úvodu vysvětlím, proč je sestavení podnikatelského plánu důležité a představím jeden z možných formátů jeho struktury. Následně popíši jednotlivé části podnikatelského plánu, nabídnu možné postupy a následně zhodnotím míru relevance pro můj vlastní projekt. Praktickou částí bakalářské práce je pak samotný podnikatelský plán. V úvodu projekt představím a po určení vhodné formy podnikání analyzuji daný trh a provedu marketingový výzkum. K naplnění dílčích cílů práce využiji metody jako analýza konkurence, analýza dodavatelů, vytvoření marketingového mixu, SWOT analýza, sestavení finančního plánu nebo analýza rizik.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses