Návrh opatření pro navýšení návštěvnosti ZOO Chleby - Boumová, Romana; Jarolímková, Liběna; Zdenková, Karolína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Bakalářská práce se zabývá managementem a marketingem zoologických zahrad, s podrobnějším zaměřením na ZOO Chleby. Po krátkém úvodu do teorie činnosti zoologických zahrad následuje analýza aktuální situace zoologické zahrady Chleby, týkající se její nabídky, návštěvnosti, marketingové strategie, financování a hodnocení návštěvníků. Na základě zjištěných skutečností v kombinaci s porovnáním s konkurencí jsou v práci uvedeny návrhy a doporučení, která lze aplikovat v konkrétním případě ZOO Chleby a která mohou pomoci navýšit roční počet návštěvníků na požadovanou hranici.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses