Time management studentů VŠE v Praze - Spišáková, Romana; Franková, Emilie, 1949-; Petrů, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato diplomová práce se zabývá time managementem studentům Vysoké školy ekonomické v Praze. Cílem je srovnání time managementu mezi studenty Vysoké školy ekonomické v Praze, kam patří studenti bakalářského studia, studenti navazujícího magisterského studia a studenti a absolventi předmětu Management osobního rozvoje, který je na Vysoké škole vyučován. Teoretická část se zabývá definováním základních pojmů, které se týkají time managementu, jako například time management, prokrastinace, plánování, atd. Metoda výzkumu byla prováděna kvantitativním způsobem pomocí dotazníkového šetření. Praktická část se zabývá komparací na základě vytvořených metod šetření. Závěrem je provedeno shrnutí ze zjištěných výsledků a doporučení ze stanovených výsledků nejen pro studenty školy.
Vedoucí práce: Emilie Franková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses