Incentivní cestovní ruch jako příležitost maximalizace tržeb - Zach, Pavel; Jenčková, Jiřina; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Práce je zaměřena na výzkum incentivního cestovního ruchu. Cílem bude zjistit postavení segmentu incentivního cestovního ruchu ve vybraných hotelech, zjistit klíčové zdrojové země a nastínit možný budoucí vývoj tohoto segmentu. Pro řešení diplomové práce byla využita metoda extrapolace časových řad a bodová metoda. Výsledkem bude zjištění postavení incentivního cestovního ruchu ve vybraných hotelech.
Vedoucí práce: Jiřina Jenčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses