Současné podnikatelské prostředí Argentiny - Kašpar, Jiří (2018)
Diplomová práce se zabývá současnými specifiky argentinského podnikatelského prostředí, kterým se věnují první dvě kapitoly. Třetí kapitola se soustředí na obchodní vztahy s Českou republikou.