Analýza stratégie firmy Lindab a.s. na slovenskom trhu - Dučáková, Ema; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Badzíková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cieľom mojej bakalárskej práce bolo analyzovať stratégiu podniku Lindab a.s. a pomocou analýz vyhodnotiť výsledky. V práci som rozobrala teoretické prístupy k definovaniu stratégií podniku, ako sú strategické riadenie, procesy, základné časti stratégie podniku a strategické operácie. Praktická časť je zameraná na aplikovanie teoretických poznatkov na konkrétny podnik. Preskúmala som externé a interné prostredie podniku a takisto som previedla SWOT a PEST analýzu. Na základe výsledkov z prevedených analýz som definovala stratégiu podniku a formulovala doporučenia pre jej možný rozvoj.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses