ERP podnikové informační systémy pro mikropodniky s vysokou variabilitou zboží - Andělová, Karolína; Kubálková, Markéta, 1970-; Topolová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato bakalářská práce je zaměřena na výběr ERP podnikových informačních systémů pro malé podniky a mikropodniky, které provádí výrobu na zakázku a mají vysokou variabilitu zboží. Teoretická část se věnuje definování ERP systémů, jejich životnosti, možnosti dělení a okruhy funkčnosti. Praktická část je zaměřena na vlastní výběr ERP pro podnik Angels Wheels. Proces je rozdělen na hrubý a jemný výběr. V hrubém výběru je analyzován český trh dodavatelů a v jemném výběru jsou 3 vyhovující systémy zhodnoceny kritérii se stanovenými váhami dle podniku Angels Wheels. Po provedení výzkumu tato práce shledává optimální ERP systém, který odpovídá potřebám podniku Angels Wheels, tedy mikropodniku s vysokou variabilitou zboží a montáží na zakázku.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses