Analýza marketingové komunikace retailingové firmy - Tomašková, Petra; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Práce se zabývá analýzou marketingové komunikace vybrané retailingové firmy a následně doporučeními na vylepšení marketingových aktivit. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se věnuje marketingu – jeho významu, nástrojům a specifikům v prostředí maloobchodu. Dále je popsán vývoj maloobchodu v České republice a očekávaný budoucí vývoj. V praktické části je představena analyzovaná společnost, její historie a vývoj, nejvýznamnější konkurenti a marketingový mix. Dále jsou představeny výsledky dotazníkového šetření, jehož cílem bylo zhodnotit nákupní zkušenosti zákazníků společnosti a zjistit jejich zájem o konkrétní inovace. Na základě výsledků šetření a následného sestavení SWOT analýzy jsou navržena možná vylepšení marketingových aktivit společnosti.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses