Súčasné podnikateľské prostredie Slovenska - Kršáková, Miroslava (2018)
Cieľom bakalárskej práce je predstaviť a charakterizovať Slovensko, definovať a zhodnotiť jeho súčasné podnikateľské prostredie. Na základe týchto poznatkov vyhodnotiť silné stránky prospievajúce k priaznivému vývoju podnikateľského prostredia a slabé stránky, či nedostatky, ohrozujúce podnikanie a jeho priaznivý vývoj.