Súčasné podnikateľské prostredie Slovenska - Kršáková, Miroslava; Gullová, Soňa, 1954-; Štemberk, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cieľom bakalárskej práce je predstaviť a charakterizovať Slovensko, definovať a zhodnotiť jeho súčasné podnikateľské prostredie. Na základe týchto poznatkov vyhodnotiť silné stránky prospievajúce k priaznivému vývoju podnikateľského prostredia a slabé stránky, či nedostatky, ohrozujúce podnikanie a jeho priaznivý vývoj.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses