Chování zákazníků v místě prodeje se zaměřením na zhodnocení atraktivity vybraných vystavení produktů Lindt - Ceeová, Alžběta (2018)
Tato diplomová práce se zaměřuje na zákaznické vnímání vybraných typů komunikačních médií v místě prodeje. Teoretické pojmy jako POP/POS materiály, zákazník versus spotřebitel, marketingový mix, chování a myšlenkové pochody zákazníka, byly vysvětleny v první polovině této práce. Praktická část obsahuje popis používaných komunikačních médií značkou Lindt, které byly pro výzkum použity. Zkoumáno bylo celkem šest různých vystavení této značky. Výzkum probíhal prostřednictvím hloubkových rozhovorů se zákazníky v místě prodeje. V závěru práce jsou shrnuta obecná doporučení pro vystavování produktů v prodejnách vyplývajících ze zmiňovaného šetření.