Využívání mikrofinančních služeb ženami v Bolívii - Švomová, Veronika; Sejkora, Jiří, 1985-; Marková, Hana, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Předmětem diplomové práce "Využívámí mikrofinančních služeb ženami v Bolívii" je identifikovat silné a slabé stránky mikrofinančních programů, které jsou využívány ženami v Bolívii. Práce představuje mikrofinance na teoretické úrovni, uvádí, kdo jsou jejich klienti a které subjekty je poskytují. Práce se věnuje historickému vývoji a současné situaci mikrofinančního sektoru. Praktická část práce se zabývá přístupem bolivijských žen k mikrofinančním službám. Řeší socioekonomickou pozici žen a její vývoj a představuje instituce, které ženám v Bolívii své služby poskytují.
Vedoucí práce: Jiří Sejkora
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses