CSR v módnych reťazcoch (na príklade H&M) - Demčáková, Vanda; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Táto diplomová práca s názvom CSR v módnych reťazcoch (na príklade H&M) približuje koncept spoločenskej zodpovednosti firiem, popisuje jednotlivé CSR teórie, uvádza argumenty pre a proti prijatiu spoločenskej zodpovednosti a približuje módny priemysel, aj v súvislosti so spoločenskou zodpovednosťou.V praktickej časti sú znalosti získané z teoretickej časti aplikované na konkrétnom módnom reťazci. Dôraz je kladený na dotazníkový prieskum, ktorý slúži k zhodnoteniu a vypracovaniu návrhov na vylepšenie CSR stratégie spoločnosti H&M. Odpovede dotazníka sú následne podrobené analýze a z jej výsledkov sú spoločnosti navrhnuté odporučenia k zlepšeniu CSR stratégie, a to zo strany zákazníkov ako aj zamestnancov.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses