Obchodní a kulturní specifika Irska - Visingerová, Tereza; Müllerová, Františka, 1948-; Křenková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem mé bakalářské práce je charakterizovat obchodní a kulturní specifika Irska. První kapitola je věnována obecné charakteristice země, obsahuje přehled o geografii, historii, politické situaci, obyvatelstvu, členství Irska v mezinárodních organizacích a ekonomické situaci. Druhá kapitola pojednává o kulturních aspektech Irska v návaznosti na kulturní dimenze Geerta Hofstedeho. Dále se kapitola věnuje způsobu života, státním svátkům, umění a památkám. Třetí kapitola se zabývá přípravou a průběhem obchodního jednání s irským partnerem a obchodní etiketou.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses