Firemní kultura společnosti GANT - Mikesková, Aneta (2018)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat firemní kulturu společnosti GANT. První kapitola se zabývá teoretickým popsáním pojmů "kultura" a "firemní kultura", které jsou dále charakterizovány z pohledu několika autorů. V druhé kapitole je představena společnost GANT, její vznik, vývoj a současné působení na trhu. Třetí kapitola je věnována firemní kultuře společnosti GANT na území České republiky, Slovenska a Maďarska. Popsány jsou jednotlivé prvky, které kulturu firmy ovlivňují a určují směr jejího vývoje. Závěrem této kapitoly je firemní kultura společnosti GANT zhodnocena na základě vlastních zkušeností.