Firemní kultura společnosti GANT - Mikesková, Aneta; Müllerová, Františka, 1948-; Křenková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat firemní kulturu společnosti GANT. První kapitola se zabývá teoretickým popsáním pojmů "kultura" a "firemní kultura", které jsou dále charakterizovány z pohledu několika autorů. V druhé kapitole je představena společnost GANT, její vznik, vývoj a současné působení na trhu. Třetí kapitola je věnována firemní kultuře společnosti GANT na území České republiky, Slovenska a Maďarska. Popsány jsou jednotlivé prvky, které kulturu firmy ovlivňují a určují směr jejího vývoje. Závěrem této kapitoly je firemní kultura společnosti GANT zhodnocena na základě vlastních zkušeností.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses