Dopad ekonomciké krize z let 2008-2012 na ekonomiku Ruské federace - Saraikin, Sergei; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Neumannová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Následujicí bakalářská práce bude věnována analýze dopadů světové krize z let 2008-2012 na ekonomiku Ruské federace. Práce bude rozdělena do dvou částí – teoretické a praktické. V teoretické časti bude popsána všeobecná teorie ekonomických krizí a dopad vybrané krize na určité ekonomiky světa.Praktická část bude věnována popisu a analýze ekonomického stavu ekonomiky Ruské federace před krizí, analýze změn základních makroekonomických ukazatelů během krizí, a posouzení účinnosti opatření, přijatých ruskou vládou za účelem zmírnění dopadů krize na ekonomiku.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses