Zefektívnenie on-line komunikačného mixu odevnej spoločnosti JARA s.r.o. - Smatanová, Ivana; Postler, Milan, 1960-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Táto diplomová práca má za cieľ navrhnúť zefektívnenie on-line komunikačnej stratégie pre odevnú spoločnosť JARA s.r.o. Spoločnosť doteraz dávala dôraz na osobné odporúčania zákazníkov a plne nevyužívala veľký potenciál digitálneho marketingu. Práca je rozdelená do 3 kapitol, a to jednej teoretickej a dvoch praktických častí. Prvá kapitola vysvetľuje pojem on-line marketing, jeho výhody a zaradenie do komunikačného mixu. V druhej kapitole je popísaná spoločnosť JARA s.r.o., vykonaná SWOT analýza, konkurenčná analýza a popísaná aktuálna on-line komunikácia, ktorou je len jednoduchá webová stránka spoločnosti. Tretiu kapitolu tvorí prevedenie a výsledky terénneho dotazníkového šetrenia vykonané metódou PAPI osobne na predajni. Na základe primárneho a sekundárneho výskumu je poslednou podkapitolou práce návrh skvalitnenia on-line komunikačného mixu spoločnosti.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses