Firemní kultura britské společnosti Lake Vyrnwy Hotel & Spa - Vojtěchová, Zuzana (2018)
Cílem bakalářské práce je popis a zhodnocení firemní kultury britské společnosti Lake Vyrnwy Hotel and Spa. Úvodní kapitola je zaměřena na výklad pojmů souvisejících s firemní kulturou, národní kulturou a etickým kodexem. Druhá kapitola se věnuje britské firemní kultuře, uvádí zvyklosti a zásady etikety britských podnikatelů a popisuje rozdíly mezi českou a britskou firemní kulturou. Poslední kapitola je praktickou částí bakalářské práce. Charakterizuje firemní kulturu hotelu Lake Vyrnwy a interpretuje výsledky dotazníkového šetření, které bylo provedeno za pomoci hotelového personálu.