Firemní kultura britské společnosti Lake Vyrnwy Hotel & Spa - Vojtěchová, Zuzana; Müllerová, Františka, 1948-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem bakalářské práce je popis a zhodnocení firemní kultury britské společnosti Lake Vyrnwy Hotel and Spa. Úvodní kapitola je zaměřena na výklad pojmů souvisejících s firemní kulturou, národní kulturou a etickým kodexem. Druhá kapitola se věnuje britské firemní kultuře, uvádí zvyklosti a zásady etikety britských podnikatelů a popisuje rozdíly mezi českou a britskou firemní kulturou. Poslední kapitola je praktickou částí bakalářské práce. Charakterizuje firemní kulturu hotelu Lake Vyrnwy a interpretuje výsledky dotazníkového šetření, které bylo provedeno za pomoci hotelového personálu.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses