Online marketingová stratégia spoločnosti Starbucks - Žulevičová, Štefánia (2018)
Diplomová práca Online marketingová stratégia spoločnosti Starbucks sa v teoretickej časti zameriava hlavne na vysvetlenie pojmu marketing, vývoj online marketingu a jeho nástroje, ďalej popisuje optimalizáciu pre vyhľadávače a taktiež poukazuje na modernú komunikáciu firiem prostredníctvom sociálnych sietí a kanálov. Praktická časť pozostáva z predstavenia spoločnosti Starbucks a analyzuje jej online marketingovú stratégiu. Cieľom práce je zhodnotiť súčasnú marketingovú stratégiu spoločnosti Starbucks na internete v Českej republike a poukázať na jej silné a slabé stránky. Na základe toho vznikli návrhy a odporúčania, ktoré by mohli byť tejto spoločnosti prínosom a zároveň môžu slúžiť ako inšpirácia pre ďalšie obdobné firmy.