Švédská politika prevence konfliktů a její vztah k Evropské unii - Zimová, Kateřina; Rolenc, Jan Martin, 1980-; Jeřábek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá švédskou zahraniční politikou prevence konfliktů. Cílem mé práce je zhodnocení této politiky, zaznamenání jejího vývoje od neutrality k prevenci konfliktů a udržování míru a bezpečnosti ve světě, ale také vysvětlení vlivu, který měla švédská zahraniční politika na Společnou zahraniční a bezpečnostní politiku Evropské unie.
Vedoucí práce: Jan Martin Rolenc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses