Zhodnocení současného stavu cestovního ruchu Finska a jeho budoucího vývoje - Kšírová, Olga (2018)
Diplomová práce se zabývá současným stavem cestovního ruchu ve Finsku. Práce zároveň přihlíží k problematice udržitelného rozvoje cestovního ruchu Finska a všeobecně navrhuje možný budoucí směr cestovního ruchu ve Finsku. V rámci práce je zpracováno dotazníkové šetření a SWOT analýza, které pomáhají ke splnění cíle práce zhodnocení současného stavu cestovního ruchu Finska a jeho budoucího vývoje. Rešerše zdrojů napomáhá ke splnění dílčího cíle práce zhodnocení udržitelného rozvoje cestovního ruchu Finska.