Zhodnocení současného stavu cestovního ruchu Finska a jeho budoucího vývoje - Kšírová, Olga; Indrová, Jarmila; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá současným stavem cestovního ruchu ve Finsku. Práce zároveň přihlíží k problematice udržitelného rozvoje cestovního ruchu Finska a všeobecně navrhuje možný budoucí směr cestovního ruchu ve Finsku. V rámci práce je zpracováno dotazníkové šetření a SWOT analýza, které pomáhají ke splnění cíle práce zhodnocení současného stavu cestovního ruchu Finska a jeho budoucího vývoje. Rešerše zdrojů napomáhá ke splnění dílčího cíle práce zhodnocení udržitelného rozvoje cestovního ruchu Finska.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses