Aplikace globálního konceptu category managementu vybrané firmy na českém trhu - Küblbeková, Eva; Halík, Jaroslav, 1961-; Havlínová, Slavomíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem diplomové práce je aplikace konceptu category managementu na kategorii ovoce a zelenina ve společnosti Ahold Czech Republic. V teoretické části práce jsou popsány základní východiska category managementu a kroky procesu category managementu. V praktické části je provedena analýza spotřebitelského chování v rámci kategorie ovoce a zelenina, navržena segmentace zákazníků kategorie a provedeno hodnocení sortimentu a inovačních produktů kategorie. Na základě analýz a vlastního průzkumu jsou navržena doporučení pro kategorii ovoce a zelenina.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses