Strategie značky IQOS v České republice - Cidlinský, Filip; Halík, Jaroslav, 1961-; Grof, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce na téma Strategie značky IQOS v České republice je rozdělena do dvou hlavních částí. První část představuje společnost Philip Morris International i legislativní prostředí v oblasti podnikání tabákových firem v České republice. Zároveň definuje teoretický základ pro budování značky jako takové. Praktická část analyzuje samotnou značku IQOS a aktivity vedoucí k jejímu budování. V praktické části je zpracována analýza povědomí o značce v jednotlivých cílových skupinách rozdělených podle věku. Závěr práce navrhuje možnosti, jak jednotlivé poznatky výzkumu vyžít pro budoucí budování značky IQOS.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses