Marketing na sociálních sítích zaměřený na generaci Z - Červená, Lucie (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingem uskutečňovaným na sociálních sítích a cíleným na generaci Z. Jejím cílem je poskytnout doporučení společnostem s cílovou skupinou Z, které chtějí pro svoji marketingovou strategii využívat sociální sítě. V teoretické části práce jsou vymezeny základní pojmy jako sociální síť, internetový marketing, generace Z a influencer. Součástí práce je také rozbor podstatných rozdílů mezi generací Z a generací mileniánů souvisejících s marketingem. Praktická část práce se věnuje provedenému výzkumu a jeho vyhodnocení. V poslední kapitole jsou podána závěrečná doporučení, která jsou cílem této práce.