Marketing na sociálních sítích zaměřený na generaci Z - Červená, Lucie; Kubálková, Markéta, 1970-; Topolová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingem uskutečňovaným na sociálních sítích a cíleným na generaci Z. Jejím cílem je poskytnout doporučení společnostem s cílovou skupinou Z, které chtějí pro svoji marketingovou strategii využívat sociální sítě. V teoretické části práce jsou vymezeny základní pojmy jako sociální síť, internetový marketing, generace Z a influencer. Součástí práce je také rozbor podstatných rozdílů mezi generací Z a generací mileniánů souvisejících s marketingem. Praktická část práce se věnuje provedenému výzkumu a jeho vyhodnocení. V poslední kapitole jsou podána závěrečná doporučení, která jsou cílem této práce.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses