Vztah zaměstnaneckých benefitů s pracovní spokojeností zaměstnanců vybrané společnosti - Arsentyeva, Yuliya; Čermáková, Elvíra; Krupka, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této bakalářské práce je analýza vztahu zaměstnaneckých výhod s pracovní spokojeností zaměstnanců společnosti Burda Praha, spol. s.r.o. Práce se skládá ze dvou na sebe navazujících teoretických kapitol a z jedné praktické části, která se konkrétně zabývá společností Burda Praha. Na základě vyhodnocení dotazníkového šetření a osobního interview zkoumám postoj pracovníků k poskytovaným benefitům a jejich obecnou účinnost. Výstupem práce je také návrh možných zlepšení systému zaměstnaneckých výhod, které mohou vést ke zvýšení spokojenosti pracovníků organizace Burda Praha.
Vedoucí práce: Elvíra Čermáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses