Investice zahraničních podniků v Etiopii - Mykhailova, Tatiana (2018)
Cílem mé bakalářské práce je prozkoumat strukturu investic plynoucích do ekonomiky Etiopie a zhodnotit potenciál země pro další investory. Práce je především zaměřena na zkoumání trhu Etiopie a jeho vývoj v dnešní době. Hlavní důraz je kladen na strukturu investic, do kterých sektorů plynou, podíl investic, a kdo do země investuje. Zkoumá se také atraktivita země pro budoucí investory a potenciální vývoj Etiopie.