Investice zahraničních podniků v Etiopii - Mykhailova, Tatiana; Hinčica, Vít; Němečková, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem mé bakalářské práce je prozkoumat strukturu investic plynoucích do ekonomiky Etiopie a zhodnotit potenciál země pro další investory. Práce je především zaměřena na zkoumání trhu Etiopie a jeho vývoj v dnešní době. Hlavní důraz je kladen na strukturu investic, do kterých sektorů plynou, podíl investic, a kdo do země investuje. Zkoumá se také atraktivita země pro budoucí investory a potenciální vývoj Etiopie.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses