Analýza Regionálního operačního programu Jihovýchod a postavení cestovního ruchu v ROP - Švec, Ondřej; Jarolímková, Liběna; Burda, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Švec, O. Analýza Regionálního operačního programu Jihovýchod a postavení cestovního ruchu v ROP. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů, 2018. Cílem této bakalářské práce je analyzovat, vyhodnotit a porovnat Regionální operační program Jihovýchod s ostatními ROP v programovém období 2007 - 2013, kdy největší důraz je kladen na cestovní ruch jako prioritní osu. První kapitola čtenářům představí regionální a kohezní politiku Evropské unie. Další kapitoly se pak zabývají konkrétním vyhodnocením a porovnáním daného programu a cestovního ruchu jako prioritní osy napříč ROP. Závěr práce slouží jako shrnutí všech poznatků této práce.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses