Targeting žen na trhu telekomunikačních služeb - Beran, Ondřej (2018)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice targetingu žen na trhu telekomunikačních služeb. Cílem této práce je sestavit model efektivního cílení svých služeb a produktů na ženy za pomocí tří cílových skupin - mladých studentek, žen na mateřské dovolené a pracujících matek. V teoretické části je definován marketing a jeho nástroje, dále jsou zde vymezeny výše uvedené cílové skupiny a nakonec jsou zde vypsány klíčové segmenty všech tří českých mobilních operátorů. Analytická část práce se zabývá výzkumem vnímání reklam na mobilní operátory ženami a následnou aplikací shromážděných poznatků na příkladu společnosti Vodafone jakožto nejmladšího a nejmenšího mobilního operátora v České republice.