Logistika obchodní firmy - Martan, Daniel; Cimler, Petr, 1956-; Fuchs, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Bakalářská práce pojednává o logistice pro maloobchodní společnost Wine Food Market s.r.o. Zásobování maloobchodu pro ni vykonává velkoobchodní společnost BUY DIRECT s.r.o., která dováží potraviny z Itálie prostřednictvím přepravní společnosti WINE FOOD TRANSPORT s.r.o. Cílem práce bylo popsat logistické operace a procesy zajišťující uspokojení potřeb maloobchodu. Na závěr jsem se pokusil navrhnout teoretické řešení některých nedostatků, které by usnadnily a zjednodušily fungování společností.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses