Analýza marketingové komunikace e-shopů se spodním prádlem na českém trhu - Cjura, Jana (2018)
Bakalářská práce se zabývá analýzou marketingové komunikace vybraných e-shopů působících na českém trhu. Konkrétně se zaměřuje na e-shopy, jejichž hlavním produktem je dámské a pánské spodní prádlo. V teoretické části jsou popsány základní pojmy, které se vybraného tématu týkají. Zpočátku je charakterizován marketing a komunikace, v rámci níž jsou definovány jednotlivé marketingové nástroje a následně jsou popsány nové trendy v oblasti marketingu. V praktické části práce jsou pak rozebrány tři konkrétní internetové obchody s daným sortimentem. Cílem této práce je zhodnotit komunikaci vybraných e-shopů, jejich aktivit a na základě tohoto zhodnocení stanovit jistá doporučení, jež by přispěla ke zlepšení v ohledu marketingové komunikace a využití marketingových nástrojů těchto obchodů.