Analýza marketingové komunikace e-shopů se spodním prádlem na českém trhu - Cjura, Jana; Sadílek, Tomáš; Asmalovskij, Alexandr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Bakalářská práce se zabývá analýzou marketingové komunikace vybraných e-shopů působících na českém trhu. Konkrétně se zaměřuje na e-shopy, jejichž hlavním produktem je dámské a pánské spodní prádlo. V teoretické části jsou popsány základní pojmy, které se vybraného tématu týkají. Zpočátku je charakterizován marketing a komunikace, v rámci níž jsou definovány jednotlivé marketingové nástroje a následně jsou popsány nové trendy v oblasti marketingu. V praktické části práce jsou pak rozebrány tři konkrétní internetové obchody s daným sortimentem. Cílem této práce je zhodnotit komunikaci vybraných e-shopů, jejich aktivit a na základě tohoto zhodnocení stanovit jistá doporučení, jež by přispěla ke zlepšení v ohledu marketingové komunikace a využití marketingových nástrojů těchto obchodů.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses