Využití sociálních médií v předvolební kampani : prezidentské volby 2018 v České republice - Fuxová, Frederika (2018)
Tato práce se zabývá využitím sociálních médií v prezidentských volbách konaných v lednu 2018 v České republice. Jejím cílem je prostřednictvím analýzy příspěvků na Facebooku a Twitteru zjistit, do jaké míry kandidáti, kteří se ucházeli o prezidentský úřad, využívali sociálních médií, a to konkrétně Facebooku, Twitteru a Youtube. Práce je rozdělena na teoretickou část, která se zabývá politickým marketingem, volebními kampaněmi a sociálními médii, a praktickou část, ve které je provedena analýza příspěvků čtyř prezidentských kandidátů, kteří získali nejvyšší počet hlasů v prvním kole.