Využití sociálních médií v předvolební kampani : prezidentské volby 2018 v České republice - Fuxová, Frederika; Dvořáková, Vladimíra, 1957-; Němec, Jan, 1980 srpen 23.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato práce se zabývá využitím sociálních médií v prezidentských volbách konaných v lednu 2018 v České republice. Jejím cílem je prostřednictvím analýzy příspěvků na Facebooku a Twitteru zjistit, do jaké míry kandidáti, kteří se ucházeli o prezidentský úřad, využívali sociálních médií, a to konkrétně Facebooku, Twitteru a Youtube. Práce je rozdělena na teoretickou část, která se zabývá politickým marketingem, volebními kampaněmi a sociálními médii, a praktickou část, ve které je provedena analýza příspěvků čtyř prezidentských kandidátů, kteří získali nejvyšší počet hlasů v prvním kole.
Vedoucí práce: Vladimíra Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses