Právní aspekty spolupráce mezi EU a Mexikem - Kubíková, Hana (2018)
Tato bakalářská práce se věnuje právním aspektům spolupráce mezi Evropskou unií a Mexikem. Cílem je zhodnocení dosud uzavřených smluv mezi oběma partnery. Práce se také zabývá vnějšími vztahy Evropské unie - jakým způsobem jedná se třetími stranami. Další část práce se věnuje analýze obchodních sporů mezi Evropskou unií a Mexikem, vedených u WTO.