Právní aspekty spolupráce mezi EU a Mexikem - Kubíková, Hana; Grmelová, Nicole, 1975-; Vaňkátová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato bakalářská práce se věnuje právním aspektům spolupráce mezi Evropskou unií a Mexikem. Cílem je zhodnocení dosud uzavřených smluv mezi oběma partnery. Práce se také zabývá vnějšími vztahy Evropské unie - jakým způsobem jedná se třetími stranami. Další část práce se věnuje analýze obchodních sporů mezi Evropskou unií a Mexikem, vedených u WTO.
Vedoucí práce: Nicole Grmelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses