Letecká a železniční přeprava osob do významných turistických destinací - Cejnarová, Andrea; Vaško, Martin; Kalábová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce bude zaměřena na problematiku mezinárodní přepravy osob z České republiky do evropských destinací. Technické parametry ovlivňující osobní přepravu jsou odlišné v jednotlivých zemích. Společně s definicí osobní přepravy, a dalších pojmů včetně charakteristiky jednotlivých oborů dopravy se jedná o základní osu teoretické části. Specifikem je cenová politika přepravy, což bude jedním z hlavních témat praktické části. Dále bude praktická část věnována porovnání jednotlivých oborů dopravy z různých hledisek.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses