Zásadní vliv nízkonákladových dopravců na vnitřní trh - Nováková, Lenka; Němcová, Ingeborg, 1957-; Krejčí, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Bakalářská práce se zabývá problematikou nízkonákladových dopravců, jejich vznikem a fungováním i analýzou jejich působení na vnitřní trh letecké dopravy v Evropě. Teoretická část se soustředí na vývoj trhu civilního letectví, model klasického i nízkonákladového dopravce a význam letišť v nízkonákladové dopravě. Praktická část práce se zabývá jednotlivými praktikami dopravců na snižování cen letenek a příklady nízkonákladových dopravců. Dále je v praktické části využita také metoda dotazování při zjišťování cílové skupiny zákazníků těchto společností a metoda komparace při srovnávání cen a služeb nízkonákladových a klasických dopravců na konkrétních trasách.
Vedoucí práce: Ingeborg Němcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses