Lázeňství v České republice ( západočeská lázeňská oblast) - Hájková, Lucie; Indrová, Jarmila; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Bakalářská práce je zaměřena na oblast lázeňství v západočeské lázeňské oblasti. Cílem této práce je na základě analýzy zjistit, zda lázeňská místa v západočeské lázeňské oblasti a s nimi související lázeňská zařízení disponují potřebným vybavením, vlastním balneoprovozem a dostatečnou nabídkou služeb nutných k léčbě širokého spektra nemocí, dále zhodnotit současný stav lázeňství v západních Čechách a nastínit perspektivu dalšího rozvoje oblasti. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část je v první kapitole věnována lázeňskému cestovnímu ruchu a souvisejícím pojmům a službám. Druhá kapitola se zabývá lázeňstvím v České republice, jeho významem, vývojem a současným stavem. Praktická část je zaměřena na analýzu západočeské lázeňské oblasti, zejména na příslušná lázeňská zařízení a jejich nabídku. V poslední kapitole jsou nastíněny perspektivy dalšího rozvoje oblasti.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses