Dohledatelnost původu zboží. Systém fTrace. - Švandová, Kateřina; Fuchs, Jan; Cimler, Petr, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem práce je zhodnotit současné fungování systému fTRACE pro dohledání původu čerstvých potravin z pohledu úrovně vkládaných dat a z pohledu náročnosti zapojení pro účastníky dodavatelského řetězce a navrhnout konkrétní změny, které by umožnily zlepšit problematické části tohoto systému. Součástí práce je také zvážení využití systému pro sledování tabákových výrobků. V teoretické části je popsána platná legislativa vztahující se k potravinám zařazeným do systému a legislativa pro tabákové výrobky, která představuje závažný budoucí problém pro výrobce a dodavatele tabákových výrobků.
Vedoucí práce: Jan Fuchs
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses