Podnikatelský plán na založení minipivovaru. - Vrána, Tomáš; Zadražilová, Dana, 1958-; Zadražil, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu na založení minipivovaru. V práci porovnávám dvě zvažované varianty. První variantou je pořízení dříve funkčního pivovaru, nemovitosti, v Plzeňském kraji. Druhou variantou je zřízení minipivovaru v již existujících prostorách v Praze. Práce představuje trh s minipivovary v ČR, zkoumá velikost tohoto trhu a zkoumá také povědomí a názor veřejnosti na tento segment. Teoretická část ještě obsahuje popis základních surovin vhodných k výrobě piva. Praktická část se zabývá marketingovou strategií, portfoliem produktů, vyhodnocením výzkumu. Součástí je i finanční plán na sedm let u obou variant a SWOT analýzy. Výsledkem práce je zvolení nejvhodnější varianty k realizaci.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses