Integrace Office 365 v podniku - Beránek, Karel (2018)
Diplomová práce s názvem "Integrace Office 365 v podniku" se zabývá využitím cloudové technologie Office 365 v prostředí hotelových podniků. Práce je členěna do pěti kapitol, z nichž první tři se zabývají teoretickým ukotvením problematiky informačních systémů, specifik hotelového provozu a využíváním moderních technologií. Čtvrtá kapitola práce je vytvořena na základě osobních setkání s pracovníky hotelových zařízení a dodavateli vybraných hotelových systémů. Pomocí polostrukturovaných rozhovorů byla. zjištěna východiska pro hlavní, šestou, kapitolu práce, kde je představena kompletní sada Office 365 s důrazem na vybrané aplikace Teams a StaffHub.