Integrace Office 365 v podniku - Beránek, Karel; Kubálek, Tomáš, 1963-; Kubálková, Markéta, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce s názvem "Integrace Office 365 v podniku" se zabývá využitím cloudové technologie Office 365 v prostředí hotelových podniků. Práce je členěna do pěti kapitol, z nichž první tři se zabývají teoretickým ukotvením problematiky informačních systémů, specifik hotelového provozu a využíváním moderních technologií. Čtvrtá kapitola práce je vytvořena na základě osobních setkání s pracovníky hotelových zařízení a dodavateli vybraných hotelových systémů. Pomocí polostrukturovaných rozhovorů byla. zjištěna východiska pro hlavní, šestou, kapitolu práce, kde je představena kompletní sada Office 365 s důrazem na vybrané aplikace Teams a StaffHub.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses