Destinační management v České republice : nový systém kategorizace a certifikace - Jakšová, Barbora; Abrhám, Josef; Špaček, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá nově zaváděným systémem kategorizace a certifikace organizací destinačního managementu v České republice. Hlavním cílem je zhodnocení požadavků, které systém kategorizace a certifikace klade na organizace destinačního managementu a dále určení přínosů, rizik a nevýhod, které nový systém přináší. V teoretické části jsou uvedeny základní pojmy týkající se tématu a popsán současný stav destinačního managementu. Druhá část popisuje implementační plán a hodnotí možnost plnění stanovených kritérií. Naplnění hlavního cíle práce je dosaženo prostřednictvím analýzy dokumentů popisujících nový systém kategorizace a certifikace a zohledněním poznatků, komentářů a zkušeností z praxe.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses