Využití sociálních sítí jako marketingového nástroje pro segment čerpacích stanic - Böhm, David (2018)
Tato diplomová práce se zabývá propagací čerpacích stanic skrze sociální sítě v rámci jejich marketingového mixu. Jejím cílem je stanovení optimálních doporučení a postupů právě s ohledem na propagaci čerpacích stanic na sociálních sítích. První část je věnována především zařazení sociálních sítí do systému marketinogvé komunikace a také jejich představení, včetně dostupných nástrojů. Druhá kapitola se zaměřuje na charakteristiku trhu čerpacích stanic v ČR. Praktická část práce je postavena na případové studii komunikace konkrétní sítě čerpacích stanic. Výsledky jsou shrnuty v závěrečné kapitole, ve které jsou popsány optimální postupy pro propagaci čerpacích stanic skrze sociální sítě.